Onze historie

Na beiden jarenlang in loondienst te hebben gewerkt in serviceverlenende organisaties hebben wij – Sandra en Maarten – in 2015 besloten onze eigen serviceverlenende onderneming te starten.

Geïnspireerd door de trend van verse producten en gezonde voeding, besloten wij ons toe te leggen op het op geheel eigen wijze verzorgen van ovenverse broodjes, waarbij de nadruk ligt op gezond, vers en vriendelijk. 

We gingen op zoek naar een geschikte locatie en vonden die in een pand aan de Tongersestraat, in het historische Jekerkwartier, de mooiste wijk van Maastricht. Uiteindelijk kwam eind 2015 onze droom uit: onze eigen broodjeszaak, een deli zo u wilt, naar New Yorks voorbeeld.

Onze broodjeszaak

Gelegen op steenworp afstand van verschillende faculteiten van de Universiteit Maastricht, zijn we  al snel uitgegroeid tot een hotspot voor studenten, medewerkers van de universiteit en de Maastrichtenaar, die ons weten te vinden voor een lekker ontbijt, lunch of een snel tussendoortje. Tijdens het ontbijt en met name rond lunchtijd is het altijd gezellig druk in onze zaak en ruik je de geur van versgebakken brood en verse koffie tot op straat.

Wist u trouwens dat wij ook bezorgen?

Ons concept - een broodje, bagel of wrap volledig naar uw smaak

Een uitgebreide keus én keuzevrijheid staan centraal in onze zaak. Wij maken uw broodje precies zoals u het hebben wilt. U kunt uw broodje of salade helemaal zelf samenstellen door te kiezen uit diverse broodsoorten, beleg – vlees, vis, vegetarisch – en verschillende extra’s. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Of hebt u al een favoriet?

Naast een ruim assortiment staan versheid en een snelle service ‘with a smile’ voorop in onze zaak, krachtig samengevat in onze pay-off: ‘Fast, Fresh, Friendly’. Wij zijn misschien wel de gezondste take-away van Maastricht. Wist u bijvoorbeeld dat wij al ons brood vers bakken en niet afbakken?

Meer dan broodjes alleen

Naast onze broodjes – 18 verschillende basisbroodjes maar liefst! – specials, panini’s, salades, soepen en yoghurts & fruits is onze koffie van de Spaanse brander Catunambú een goede reden om ons te bezoeken. Ideaal als u een opkikkertje kunt gebruiken.